Skip to content
Terug

Wilson Blade V9 Gelanceerd

Wilson Blade V9 Launched

De negende generatie Wilson Blade is hier! Eén van de meest populaire tennisrackets van de wereld heeft weer een upgrade gekregen. In dit artikel lees je alles over de nieuwe Wilson Blade V9 rackets.

Upgrades

Een verschil ten opzichte van de achtste generatie, is dat de V9 geproduceerd is met de extra innovatieve StableFeel technologie en het Click & Go bumper- en grommetsysteem.

StableFeel

Deze nieuwste Blade-technologie zorgt voor een steviger gevoel, verbetert de stabiliteit en biedt een natuurlijke connectie met de bal. Met serieuze spelers in gedachten tijdens het productieproces, heeft dit een "scherpere Blade" opgeleverd, ideaal voor mensen die hun prestaties willen verbeteren.

Click & Go

Dit nieuwe design in de Blade V9 rackets, laat het toe om de bumper aan de bovenkant van het frame aan te brengen en te verwijderen door het kliksysteem ter hoogte van de lichtgroene grommets. Hierdoor is de bumper eenvoudig te vervangen waar nodig. Ook wordt het gemakkelijker om de specificaties van het racket aan te passen, door middel van het toevoegen van loodstrips onder de bumper.

Zoals in de lijn der verwachting ligt, blijft ook deze nieuwste versie van de Wilson Blade een racket dat focust op gevoel en controle over de bal. De combinatie van flexibiliteit van de dunne frameconstructie en verbeterde stabiliteit zorgt voor een directe connectie tussen de speler en het racket. En met de verschillende modellen binnen deze racketfamilie, beoogt het Amerikaanse tennismerk een optie te bieden aan allerlei tennissers van beginner- tot professional.

Wilson Blade V9 Lineup

Welke modellen zijn er?

Blade 98 V9 18x20

Dit is het meest controle-georiënteerde frame binnen de inline Wilson Blade V9 racketfamilie. Op 305 gram, met een framedikte van 20,6 mm en 18x20 snarenpatroon is dit een racket voor de gevorderde tennisser die op zoek is naar zo veel mogelijk gevoel en controle. Ook draagt het dichte snarenpatroon bij aan extra snaarduurzaamheid.

Blade 98 V9 16x19

Net als de 18x20 variant die hierboven beschreven staat, heeft deze versie van de Blade V9 een gewicht van 305 gram, framedikte van 20,6 mm en een 98 sq in racketblad. Het verschil ligt hem in het snarenpatroon, waardoor de Blade 16x19 meer spinpotentie en power biedt.

Blade 100 V9

Vanaf dit model, tot en met de lichtere varianten binnen de Blade racketfamilie, produceert Wilson frames die een fractie breder zijn, ten opzichte van de twee zwaardere modellen. Wegens het frame van 22 mm, de bladgrootte van 100 sq in en het gewicht van 300 gram, is deze Blade 100 V9 een toegankelijkere optie voor de (licht)gevorderde tennisser die op zoek is naar een controle-georiënteerd racket.

Blade 100L V9

Voor (beginnende- of) lichtgevorderde tennissers die graag controle en gevoel ervaren door hun racket, is deze 100L met zijn gewicht van 285 gram, 100 sq in bladgrootte, 16x19 snarenpatroon en 22 mm framedikte het meest geschikte model binnen de Wilson Blade V9 racketserie.

Blade 100UL V9

De Wilson Blade 100UL V9 is de oplossing voor junior tennissers die de overstap maken naar een senior racket dat gefocust is op controle. Met het lage gewicht van 265 gram, het 16x19 snarenpatroon, 100 sq in racketblad en 22 mm frame is dit namelijk de meest controle-georiënteerde optie voor rackets in deze gewichtsklasse binnen de Wilson collectie.

Blade 26 V9 Junior

Dit is de Wilson Blade voor junior spelers van ongeveer 140 tot 150 cm lang. De Blade 26 V9 Junior behoort tot de hoogste kwaliteit junior tennisrackets en is daarmee een geschikte optie voor jonge tennissers die de laatste stap binnen de junior rackets maken.

Blade 25 V9 Junior

Dit is de Wilson Blade voor junior spelers van ongeveer 130 tot 140 cm lang. De Blade 25 V9 Junior behoort tot de hoogste kwaliteit junior tennisrackets en is daarmee een geschikte optie voor jonge tennissers die de op één na laatste stap binnen de junior rackets maken.

Voel je vrij om een demoracket online te bestellen of op te halente in de winkel en ervaar zelf waarom de Wilson Blade de populairste racketfamilie is in het professionele tenniscircuit.

Wilson Blade

Delen met Vrienden