Skip to content
Terug

adidas Onthult Pro London Collectie

adidas Reveals Pro London Collection

Traditiegetrouw heeft de adidas Pro London collectie de klassieke, witte look, zo ook in 2024. Bovendien beschikt deze over de meest geavanceerde technologieën om de spelers en speelsters van zo veel mogelijk comfort en verkoeling te voorzien.

Doordat de gebruikelijke, opvallende kleuren die de kleding over de rest van het jaar typeert, afwezig zijn in de Wimbledon collecties, wordt de focus van de oplettende kijker verlegd naar de andere eigenschappen van de kleding die de spelers en speelsters dragen op het Londonse gras. Zo valt op dat de shirts, polo’s, tanks, korte broeken, rokjes en jurkjes die gerepresenteerd worden op de grasbanen, de perfecte silhouetten hebben voor tennis. Door de kwaliteit van de gebruikte materialen en de verwerkte technologieën, krijgen de adidas professionals het vertrouwen dat hun kleding ze van zo veel mogelijk mobiliteit en comfort voorziet. Bij iedere beweging, vanuit alle hoeken van de baan.

AEROREADY

Door de geïntegreerde AEROREADY technologie wordt de vochtafvoer geoptimaliseerd, waardoor jij een zo droog mogelijk gevoel blijft ervaren tijdens het spelen. Dit gebeurt door de toevoeging van zweetafdrijvende en/of absorberende materialen in de kledingstukken van de adidas Pro London collectie.

HEAT.RDY

De toevoeging van de adidas HEAT.RDY technologie zorgt voor de verkoeling tijdens het spelen. Werkt in combinatie met de AIRCHILL. Door middel van body mapping zijn de ventilatie zones bepaald, waar de hitte afgevoerd wordt van het lichaam. Ook de zogeheten Hybrid Textiles, dragen bij aan het geoptimaliseerde koelingsproces.

AIRCHILL

De toevoeging van de adidas AIRCHILL technologie zorgt voor de verkoeling tijdens het spelen. Weefconstructie van het materiaal, zorgt voor wat meer openheid en een geoptimaliseerde airflow, bij de zones waarbij dit het meest nodig is.

Welke items bevat de adidas Pro London collectie?

Zowel voor dames, als voor heren biedt adidas verschillende opties binnen deze collectie.

Maria Sakkari is wearing a combination of tank and skirt

Zo is er voor dames de keuze tussen een jurkje, of een matchende set van tanktop en rokje. Het jurkje gepresenteerd door Elina Svitolina op de cover, bevat de AEROREADY technologie, die jou tijdens het tennissen verzekert van de nodige vochtafvoer. De combinatie van tank en rokje biedt jou de voordelen van alle drie de technologieën. Het rokje is uitgerust met AEROREADY, waar de tanktop zowel HEAT.RDY als AIRCHILL bevat.

Felix Auger Aliassime is wearing the seamless polo

De heren dragen respectievelijk het naadloze shirt en de naadloze polo die door middel van AEROREADY technologie de optimale vochtafvoer garanderen. Ook biedt de collectie nog een heren tennisshirt, uitgerust met HEAT.RDY en AIRCHILL. Om één van deze bovenstukken mee te combineren heeft adidas de perfecte korte broek ontworpen; de tennisshorts en innershorts set. Hierbij kun jij zelf bepalen of je de binnenbroek gebruikt, voor extra spierondersteuning en temperatuurbehoud, of dat je deze weglaat voor de meeste verkoeling tijdens het spelen.

Kortom, de adidas Pro London collectie is uitstekend voor tennis, ook op de heetste zomerdagen. De collectie debuteert tijdens de grastoernooien en zal gedragen worden door atleten als Daria Kasatkina, Elina Svitolina, Maria Sakkari, Stefanos Tsitsipas, Felix Auger-Aliassime en Francisco Cerundolo, om er maar een aantal te noemen.

DamesHeren

Delen met Vrienden